Skip to main content

ЛЕТНИ НАМАЛЕНИЯ ДО -50% I БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100 ЛВ!

политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

НА BSBFASHION.COM

Ι.        ВЪВЕДЕНИЕ

  1. Общи положения

 

Уважението на Вашето лично пространство и управлението, защитата и безопасността на Вашите лични данни са приоритет за BSB (или “Компанията”, “нас”, “ние”). Компанията е създала тази Политика за поверителност, която включва също политиката за бисквитки като отделен текст и неразделна част от нея (наричана за краткост “Политика за данните“ или “Политика”), за да Ви информираме, когато Вие посещавате или купувате от www.bsbfashion.com (наричан за краткост “електронния магазин”, “Онлайн магазин”, или “Уеб сайт”, или “BSB”), или ставате член, или се абонирате за списъка с получатели на нашия Бюлетин, или използвате в някакво друго качество услугите на BSB, или взимате участие в неговите промоционални или други дейности, или използвате неговите социални медии, или до друг начин взаимодействате (наричани за краткост “Вие”, Ваш”),

  1. на типовете данни, които тя събира или представя на Вас и
  2. с цел събиране и обработване на Вашите данни, и 
  3. относно това как тези данни се обработват, и
  4. за техните получатели и целта, за която те се обработват,
  5. за Вашите права и избор на Ваши лични данни, и
  6. относно това как да се свържете с нас заради какъвто и да е въпрос, за който може да сте обезпокоени във връзка с Ваши лични данни.

 

  1. Изменения:

Тази версия е актуализирана на 15/05/2019 г. Тази Политика замества всички предишни изявления, които може да сме предоставяли относно нашите практики за разкриване. Тази Политика за поверителност се подчинява на съответните разпоредби на гръцкото и общностното право във връзка със защитата на лица срещу обработване на лични данни. Всяка бъдеща промяна на тази регулаторна рамка ще бъде предмет на това. Ето защо си запазваме правото да променяме тази декларация и да прилагаме всяка промяна към Вашите данни и нашите практики във връзка с тяхното събиране и обработване, както се изисква по закон и/или да изменяме или заменяме изцяло и/или отчасти тази Политика по наша собствена преценка.

Ако има съществени промени в тази Политика или нашите практики по отношение на промяна на Ваши данни в бъдеще, ние ще Ви уведомим като публикуваме промените на нашия Уеб сайт. Все пак, ако желаете да получите каквото и да е разяснение или информация относно промените или искате да повдигнете спор, резерва или въпрос относно тези промени, можете да се свържете с нас на адреса, посочен в раздела по-долу. Имайте предвид, че всяка информация/разяснение, предоставено на Вас във връзка с каквито и да е промени в тази Политика, не представлява замяна, заместване или изменение на тази Политика.

          Ако продължите да навигирате в нашия Уеб сайт или да ползвате нашите услуги, и/или да правите покупки чрез нашия електронен магазин, това означава, че Вие автоматично и безрезервно приемате изменение условия на тази политика. Ако не сте съгласни с измененията, не трябва да предприемате никакво действие или да използвате по никакъв начин Уеб сайта и не трябва да ни предоставяте Ваши лични данни. Все пак имате право да прекратите договорите между нас и да помолите Вашия акаунт и данни да бъдат изтрити. Във всички случаи за всяка информация или разяснение можете да се свържете с нас, запазвайки правата си по отношение на Вашите лични данни, както е определено и описано в раздел V по-долу.

Тази Политика за поверителност включва:

 

  • информация относно служителя, обработващ Вашите лични данни, а така също и данни за контакт на координатора за защита на личните данни (КЗЛД) за който и да е въпрос, свързан с Вашите данни;
  • типовете данни, които събираме за Вас, както и използваните методи за събиране;
  • целта на събирането и обработването на Вашите лични данни и законовата база за обработването им;
  • мерките за сигурност, които предприемаме, за да пазим Вашите лични данни;
  • времевия период, по време на който ние пазим Вашите лични данни;
  • Вашите права и как Вие може да имате достъп до тях и Вашите избори във връзка със събирането и обработването на Вашите данни;
  • защита и съхранение на Ваши данни.

 

II.       АДМИНИСТРАТОР И КООРДИНАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ

 

  1. Кой е администраторът?

 

Администраторът на лични данни е компанията “B&F Commercial & Garment Industries SA”, чието седалище се намира в Неа Филаделфия, Атика (10-ти km от националния път Атина-Ламия), Гърция (TIN: 094457036 / Данъчна служба АТИНА FAE) с регистрационен № на производител 4893 и GEMI № 003625801000, тел. 210 2509000, факс 210 2510311 (наричана по-нататък за краткост "Компанията").

 

  1. Данни за контакт на координатора на компанията за защита на данни

 

Вие можете да се свържете с координатора на компанията за защита на данни (КЗЛД) по имейл [email protected]bsbfashion.com и телефонен номер 210 2509000.

 

  1. Въпроси и обратна връзка

 

Вие може да се свържете с нас чрез данните за контакт, посочени по-горе, и да ни дадете обратна връзка, въпроси, коментари или всякакви оплаквания във връзка с тази Политика и събирането и обработването на Ваши лични данни като цяло. Имате право да подадете оплакване във връзка с Ваши лични данни, което може да произтича от тяхното обработване от Компанията, до гръцкия орган за защита на данните, който е надзорният орган на Гърция. За подробности вижте следната връзка www.dpa.gr. Все пак ние считаме за наше задължение и дълг да обърнем внимание на всички притеснения, които може да имате във връзка с Вашите лични данни, които ние обработваме, така че не се колебайте да се свържете с нас. 

 

III.      СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТВАНЕ НА ДАННИ

Лични данни или лична информация означава всяка информация, свързана с или идентифицираща физическо лице (“субект на данни”). Идентифицируемо физическо лице е това, чиято самоличност може да се идентифицира пряко или непряко. Тези данни не съдържат данни, които са анонимни.

 

  1. КАКВИ типове данни събираме за Вас и КАК ги събираме

Когато Вие навигирате в нашия онлайн магазин или в социалните медии на BSB, правейки поръчка, отваряйки Вашия акаунт, абонирайки се за нашите бюлетини или за програмата за лоялност на BSB, Вие взимате участие в промоционални дейности като конкурси, взаимодействие със социални медии(напр. коментари, харесвания и т.н.) или по друг начин, ние събираме различни типове лични данни за Вас пряко от Вас или от трети страни, или които ние събираме или създаваме по наши собствени начини (включително чрез автоматични начини).

Вашето участие в програмата за лоялност се подчинява на условията на ползване на BSB. За повече информация относно условията на ползване на програмата, посетете тук.

 

Индикативно, ние събираме следните лични данни за Вас:

  • Данни за самоличност: (име, име на ползвател, код за членство или друга подобна идентифицираща информация), която ни предоставяте, когато правите Вашата поръчка или когато се регистрирате като член на BSB с отварянето на акаунт, Вашето участие в конкурси и т.н.
  • Данни за контакт: (стационарен и/или мобилен телефон, имейл адрес и друга информация за контакт), която ни предоставяте, когато правите Вашата поръчка, отваряте акаунт или като част от получаването на търговско съобщение от нашата Компания, или като участвате в различни дейности на нашата Компания (напр. конкурси и т.н.).
  • Подробности за доставка: Пощенски адрес (улица, номер, ПК, град, държава)
  • Финансови данни: (банкова сметка, стойност на трансакция, кредитни уведомления, възстановявания на суми, информация от дебитна или кредитна карта адрес на фактура и т.н.), които сте ни предоставили, когато плащате по електронен път, в случай на възстановявания на суми, удържани от Ваши покупки и т.н. Данните от картата, тяхното потвърждение, предварително одобрение на плащане и крайна такса се записват в сигурната среда на Piraeus (SSL). Уеб сайтът  www.bsbfashion.com по никакъв начин не разполага със и не обработва нито съхранява данни за Вашата карта.
  • Данни за трансакция/покупка: (тип покупка, стойност на трансакция, място на доставка, време на закупуване, история на покупки, оплаквания, метод на плащане, данни, изисквани в случай на промяна или ново кредитиране на сметка като например банкова сметка, име на бенефициент, IBAN, банкова институция и т.н.), които ние събираме за Вашата поръчка и/или Вашия акаунт. 
  • Данни за поведението на потребителя: Предпочитания на потребителите, когато сърфират в електронния магазин, т.е. артикулите, които разглеждате, Вашата количка за пазаруване, списък с желания,Вашата дейност в социалните медии (напр. какви продукти харесвате), направени подаръци, честота на посещенията, начин, време на покупки, тип покупки и т.н. по тип продукти, коментари или каквито и да е отговори на проучвания, които ние правим.
  • Технически данни като например канал - източник на произход, Интернет протокол (IP) адрес, часова зона и локация, подробности за логване, тип браузър и версия, операционна система и платформа и друга технология на устройствата, които използвате, за да влизате в нашите уеб сайтове и т.н. За повече подробности относно информацията, която ние събираме като използваме бисквитки, вижте нашата политика по-долу.
  • Данни за логване, за да се свържете с Вашия акаунт или с акаунта на член на програмата за доверие, т.е.Вашето потребителско име (което отговаря на Вашия имейл или номер на мобилен телефон) и парола.
  • Данни на профила като част от Вашето участие в програмата за лоялност на BSB, ние събираме данни за Вашите интереси и потребителски предпочитания,събирайки и подарявайки Ви точки за награда, участвайки в конкурси или събития и всички Ваши взаимодействия с BSB като цяло. 
  • Демографски данни: възраст, пол, място на пребиваване, които се събират директно от субекта на данни в зависимост от случая или се извличат от трансакциите на субектите в нашия онлайн магазин и т.н.
  • Данни, събирани чрез бисквитки: Браузър, IP адрес, продукти, които сте сложили във Вашата количка за пазаруване, но все още не сте купили, страна на произход на Вашата поръчка, продуктите, които търсите в онлайн магазина, списък с желания с Вашите любими продукти, други уеб сайтове, от които Вие сте насочени към нас.
  • Маркетинг данни: които включват Вашите предпочитания при получаването на промоционални материали от нас и трети страни, и Вашите предпочитания, засягащи Вашата комуникация с нас, дали имаме Вашето съгласие или Вие сте се абонирали за програмата за лоялност на BSB, Вашето мнение относно продуктите, които сте закупили от нас.

 

Ние не събираме умишлено информация от никой на възраст по 15 години. Нашите услуги са насочени изключително към лица, който са най-малко на 15 години и над тази възраст. В случай че Вие нямате навършени 15 години

Ваше задължение е да ни информирате за промените във Вашата лична информация.

Важно е личната информация, която съхраняваме за Вас да е актуална и точна. Уведомите ни възможно най-скоро относно всякакви промени във Вашата лична информация по време на нашите взаимоотношения.

 

Ние събираме ДИРЕКТНО ОТ ВАС следната лична информация:

  • По време наизвършване на поръчка независимо дали електронно или по телефона, Вие трябва да ни предоставите Вашето пълно име, адрес за изпращане на продукти, имейл адрес, мобилен номер и данни за плащане (кредитна / дебитна карта и т.н.). Данните от картата, тяхното потвърждение, предварително одобрение на плащане и крайна такса се записват в сигурната среда на Piraeus (SSL). Уеб сайтът  www.bsbfashion.com по никакъв начин не разполага със и не обработва нито съхранява данни за Вашата карта.
  • Когато се регистрирате в BSB за Вас  или когато отваряте акаунт, независимо дали чрез нашия Уеб сайт или чрез нашите магазини, чрез съответния формуляр, който попълвате, Вие трябва да ни предоставите Вашия мобилен номер, Вашето пълно име, дата на раждане и парола. Като възможност и само ако желаете, можете също така да ни предоставите Вашия имейл, датата на Вашия имен ден и Вашия домашен адрес.
  • За дасе абонирате за списъка с получатели на бюлетини на  нашата Компания, трябва да ни предоставите Вашия имейл..
  • За да се абонирате за конкурси, които нашата Компания организира периодично, Вие трябва да ни предоставите Ваша лична информация, както е определено за всеки отделен случай.

Когато общувате с нас в социалните мрежи на Компанията (Facebook, Instagram и т.н.) и с отдела за грижа за клиента (освен за да направите поръчка по телефона), Вие трябва да ни предоставите Вашата лична информация като например самоличност, данни за контакт или за трансакция, които ние ще използваме във всеки отделен случай само за да обработим Вашето искане.

 

Ние събирамеПО АВТОМАТИЧЕН НАЧИН следните данни и информация за Вас.

  • Чрез използването на бисквитки и други свързани технологии, ние събираме и/или генерираме данни за Вашите предпочитания като например продукти, които разглеждате, времето и честотата на Вашите разглеждания, вида на бюлетините, които отваряте или не,тяхното съдържание и вашата комуникация с нас след всеки бюлетин, Вашия списък с желания, типа на продуктите, които купувате, термините, които изписвате за търсене или връзките, върху които щраквате в онлайн магазина, продуктите, които слагате в количката за пазаруване без да завършите тяхната покупка, страна на произход, език и т.н.
  • От Вашия акаунт ние създаваме историята на Вашите поръчки и покупки, от които ние правим заключения за Вашите предпочитания, честотата на Вашите покупки по тип стоки, стойността на продуктите, които купувате или от които се интересувате, времето, в което пазарувате, района, в който пребивавате и т.н.
  • Данни за устройствата, посредством които Вие посещавате нашия Уеб сайт като например, Интернет протокол (IP) адрес, информация за логване, тип браузър и версия, операционна система и платформа и друга технология на устройствата, които използвате, за да влизате в нашите уеб сайтове и т.н.
  • Данни за страницата, от която сте се абонирали и страницата, която сте посетили, когато сте излезли от Уеб сайта,

Ние събираме оттрети страни следните данни и информация за Вас:

  • Ние можем да получаваме Вашата лична информация като например пълно име и имейл адрес, от Ваш приятел, който е регистрирал тези данни, за да получи ваучер от нас или за да Ви изпратим подарък, който е бил избран за Вас.
  • Ако се абонирате за наша услуга чрез платформа на социална медия, ние може да събираме горните лични данни директно от информацията, която сте предоставили на платформата (за времето, в което платформата за социално споделяне има право да споделя Ваши лични данни с нас).

Вашите лични данни могат да се споделят с нас чрез трети независим организации, когато има законово основание за обработването и те имат право да извършват това. В такива случаи Вие трябва да бъдете информирани за обработването на Ваши лични данни чрез съответно уведомление за защита на данните от тези трети страни. Тези организации могат да включват социални медии като Facebook, Instagram, Viber, Twitter.

 

  1. КАК ние използваме Вашата лична информация?

 

Всички Ваши гореспоменати лични данни, които както се заяви по-горе, са предоставени на нас от Вас като задължение или доброволно, които ние събираме от трети страни, или които са генерирани по автоматични начини, се използват за следните законни цели. Имайте предвид, че ако общностен или национален закон ограничава или забранява определени действия на Компанията, за които ние използваме Ваши данни, ние ще преустановим използването на Ваша информация за тези цели.

 

По-специално, Вашите лични данни се използват от нас за следните цели:

  • За да получаваме Вашите поръчки, да ги обработваме и да изпращаме продукти до Вас.
  • Да общуваме с Вас по въпроси, свързани с продажбата на наши продукти на Вас.
  • За да управлявате, да се справяте с и да обработвате Ваши плащания, включително сигурността на Вашите финансови трансакции.
  • За да Ви помогнем като член на BSB при отварянето на акаунт при нас.
  • За да създадем, водим и поддържаме база данни с нашите клиенти и да я анализираме.
  • За да Ви изпращаме търговски съобщения чрез бюлетин, SMS, или други медии (VIBER) във връзка с новини от нашата Компания, продукти, промоции и оферти.
  • За да анализираме Вашето поведение и да открием Вашите нужди. 
  • За да разберем и анализираме резултатите от нашите реклами и промоции. 
  • За да отговаряме на Вашите запитвания, като например такива за отказ, замяна на продукт и т.н.,
  • За да удовлетворим Вашите права във връзка с Вашите лични данни.
  • За да гарантираме сигурност на трансакциите.
  • За бизнес анализи и подобрения като например пласиране на нашите продукти на пазара и оптимизиране на нашите продукти, оптимизиране на нашия опит и услугата от наша страна в рамките на нашия онлайн магазин, управлявайки програми за лоялност, а така също и приспособяване на Вашите преживявания към нашия онлайн магазин.
  • За да провеждаме пазарно проучване, статистически анализи, разработване на маркетингова стратегия и управление на маркетингова кампания, и да информираме Вас или нашите партньори за всички налични възможности за участие в маркетингови или промоционални инициативи на BSB.
  • За други цели, за които ние ще Ви уведомяваме или които ще бъдат идентифицирани във всеки отделен случай на мястото, където Вашата информация е събрана първоначално

 

  1. НА КАКВО ЗАКОННО ОСНОВАНИЕ ние използваме лични данни?

 

Законното основание, на което ние използваме Ваша информация е едно от следните (за по-подробни обяснения, вижте раздел “Разберете повече”):

  • Изпълнение на договор по който Вие сте страна.

За целите на комуникация на пред-договорен етап или по въпроси, свързани с Вашите отношения с Компанията, като например когато купувате продукт, за да Ви информираме за неговата липса, да Ви информираме, че поръчка е била изпълнена, да общуваме с Вас относно доставката на продукта, да Ви информираме за промени в нашите условия за използване или Декларацията за поверителност и други политики, които Компанията приема.

За да изпълним нашите задължения по Договора за продажба като например плащане, въпроси, издаване на документи правилна доставка на продуктите до Вас и т.н., Компанията може да обработи Ваши лични данни като например Вашия адрес и данни за контакт.

За да участвате в конкурс или да рисувате като част от нашите промоции, при условие че приемете условията на участие.

За да гарантира Вашето участие в програмата за лоялност на BSB и да управлявате Вашия акаунт, при условие че сте приели условията на ползване на програмата.

По специално, Компанията може да обработи Ваши лични данни като например Вашия имейл и парола, за да обезпечи Вашите трансакции (напр. да Ви идентифицира, когато се логвате във Вашия акаунт), Вашия имейл или Вашия телефонен номер, така че да можем да комуникираме с Вас в случай на проблем с Вашия акаунт, Вашия телефонен номер, ако има проблем при изпълнението на Вашата поръчка.

  • Всеки законен бизнес интерес спрямо който интересите за защита на Вашите данни нямат предимство.

За да управляваме и защитаваме нашия бизнес и нашия Уеб сайт (включително отстраняване на проблеми, анализ на данни, тестване, поддръжка на системата, докладване и запазване на данни)

За да предотвратяваме и а се справяме със случаи на измама и други незаконни дейности с цел защита на обществеността и безопасност на персонала, включително система за видео наблюдение.

За да Ви предоставим достъп до Вашия персонализиран акаунт, където можете а проследявате Вашите трансакции (Ваши минали и незавършени покупки при нас), продукти, които Ви интересуват, списъци с желания, които сте създали, и за да можете да завършвате поръчките си по-бързо и т.н. Данните и съдържанието на профила на ползвателя са видими за Вас по всяко време.

Ние Ви предлагаме услуги, които са полезни, лесни за използване и приятни, включително персонализирана комуникация с Вас по Ваше желание и ако сте декларирали, че желаете, и продукти от интерес и пола за Вас в съответствие с Вашите предпочитания.

За да Ви известяваме за оферти, продукти или други действия на BSB-За-Вас, ако сте член.

За по-добро разбиране на нашата клиентска база така че да можем да подобряваме нашите услуги, продукти и промоции, и да управляваме и усъвършенстваме услугите, предлагани на регистрирани потребители на BSB-За-Вас.

За да разбираме по-добре Вашите навици при пазаруване така че да разработим и създадем наши продукти и услуги и да приспособи съдържанието на Уеб сайта към Вашите нужди и предпочитания.

За да измерим ефективността на представянето на Компанията и показването на уеб сайтове на трети страни.

За да анализираме ефективността на нашите промоции на продажби и да подпомогнем разпространението на най-подходящите съобщения, информация и оферти за Вас и други клиенти.

За да извършваме пазарно проучване, оценка и анализ на Вашето мнение относно нашите продукти и за нашата търговска политика, репутация, известност на нашите търговски марки и други отличителни характеристики.

За да събираме и възстановяваме всички финансови задължения към нас.

За да използваме анализ на данни за подобрение на Уеб сайта, нашите продукти/услуги, нашите връзки с клиенти.

Когато се основаваме на законните интереси на Компанията като законово основание за обработване на Ваши лични данни (включително автоматизирано взимане на решения и профилиране), ние трябва да направим оценка дали това обработване погазва Ваши интереси, основни права или свободи, които изискват защита на Ваши лични данни.

Ние сме взели предвид тези въпроси и когато вярваме, че има риск някои от Вашите интереси, основни права или свободи да бъдат засегнати, ние няма да обработваме Ваши лични данни, освен ако не се основаваме на друго законно основание за обработване.

  • За да спазим законно задължение с което сме обвързани,

 

В контекста на своите дейности, Компанията трябва да обработва Ваши лични данни, за да спазва своите задължения по закон като например поддържането на финансови данни за трансакции, за данъчни цели, използването на Вашия имейл за изпращането на потвърждение за изпълнение на Вашата поръчка и така нататък.

 

  • Ако нито едно от горните не се прилага, Вашето съгласие (което винаги ще бъдете помолени да предоставите преди за обработим всяка информация).

 

Вашето свободно и информирано съгласие е законното основание за използването на Вашия имейл и/или мобилен телефон, за да Ви изпращаме директен имейл под формата на бюлетин на Вашите имейли или за да получавате актуални новини за BSB и оферти чрез SMS/VIBER на Вашия мобилен номер, когато например не сте наш клиент или ако е приложимо.

 

Вашият имейл или мобилен номер с цел търговска комуникация чрез информационен имейл, SMS, VIBER и т.н. в рамките на нашите отношения с клиенти, ако купувате от нас, за развитието на нашата бизнес дейност, оптимизирането на търговски и технически системи, статистически анализ за подобряване на продукти, оптимизирана услуга за клиента.

За да Ви информираме за събития, специални оферти, промоции и други свързани с това въпроси a относно Компанията и нашите продукти и услуги, съгласно начините за комуникация, които сте посочили.

За да Ви информираме за промоции и оферти на трети страни, работещи с нас, при условие че сте предоставили Вашето съгласие, използвайки някои от начините на комуникация, които сте заявили.

За да рекламираме нашата Компания и продукти в социалните медии на Вас и на други хора, които може да имат интерес от това, което предлагаме.

 

 

 

 

Цел на обработването

Данни, които обработваме с тази цел

Законова база за обработване

Съществуващи клиенти към сряда, 17-ти април 2019 г.

 

Ние обработваме Вашите данни, за да:

  • Ви предоставим достъп до Вашата информация от акаунта.
  • Разгледате историята на Вашите поръчки и покупки. 
  • Използвате услугите/функциите на Вашия списък с желания, любими продукти, управление на адрес и т.н.

A) Данни за самоличността Ви , които ни предоставяте, за да създадем BSB акаунт:

Изисква се:

  • имейл
  • парола

По желание:

  • Физически адрес

Б) Данни за трансакция (тип покупка, дата на покупка, място на доставка и т.н.)

В) Данни за бисквитки за Вашия списък с желания

Законовата основа за обработване на Ваши лични данни е:

 

a) нашия законен интерес за сигурност на Вашия акаунт и Вашето идентифициране, когато се изисква, също и с цел Вашата защита срещу измама или инциденти със сигурността.

 

Регистрация на член - Създаване на акаунт- Управление на акаунт в BSB

 

Ние обработваме Ваши данни за следните цели:

  • За да Ви идентифицираме всеки път, когато искате достъп до Вашия акаунт.
  • За да Ви осигурим достъп до функциите и услугите на членския акаунт.
  • Разгледате историята на Вашите поръчки и покупки. 
  • За да можете да използвате услугите/функциите на Вашия списък с желания, любими продукти, управление на адрес и т.н.

 

A) Данни за самоличността Ви , които ни предоставяте, за да създадем BSB акаунт:

Изисква се:

  • Име - Фамилия
  • Телефон за контакт (мобилен)
  • парола
  • Дата на раждане

По желание:

  • имейл
  • Физически адрес
  • Имен ден

 

Б) Данни за трансакция (тип покупка, дата на покупка, място на доставка и т.н.)

 

В) Данни за бисквитки за Вашия списък с желания

 

Законовата основа за обработване на Ваши лични данни е:

 

a) нашия законен интерес за сигурност на Вашия акаунт и Вашето идентифициране, когато се изисква, също и с цел Вашата защита срещу измама или инциденти със сигурността.

б) изпълнение на договор, Условията за използване, които регулират създаването, - управлението и операциите във Вашия акаунт в програмата за лоялност на BSB,

Свалете, управлявайте и направете Вашата поръчка чрез електронния магазин на BSB или по телефона:

 

  • Подаване на поръчки от клиенти
  • регистрация на поръчки
  • ценообразуване на продукти
  • управление на плащания, такси и налози
  • доставка на продукти до клиенти
  • отказ от или връщане на продукт поради друга причина
  • обработване на поръчки и справяне с поръчки като цяло
  • Контакт с клиенти за актуализации, уведомления във връзка с поръчката
  • Иницииране на механизми за предотвратяване на измама срещу Вас или срещу нас.
  • За да гарантираме използването на Вашите подаръчни ваучери и т.н.,

A) Данни за идентификация

  • Собствено име
  • Фамилия

 

Б) Данни за доставка

  • Пощенски адрес за доставка на продукт (улица, номер, ПК, град, държава)

 

В) Данни за комуникация,

  • мобилен номер
  • имейл

В случай че разговорът е записан, Вие ще бъдете уведомени предварително чрез съответно аудио съобщение.

Г) Финансови данни:

  • плащане и данни от карта

Д) Трансакция / Пазарни данни

 

Законовата основа за обработване на Ваши лични данни е:

 

(a) изпълнение на договорни задължения които Компанията поема задължение да изпълнява към Вас съгласно договора за продажба. Например тя обработва доставката и данни за покупка, за да Ви изпрати продуктите или финансовите данни, за да получи сумата, платена за стойността на продуктите и транспортните услуги.

(б) спазване на своите законови задължения.  Например тя може да ползва Вашия имейл за да Ви изпрати потвърждение за получаване на поръчката, използвайки твърд носител или да обработи данните от трансакцията, финансовите данни и самоличността, и данните за комуникация за да изпълни правото на отказ, отмяна на поръчка, които можете да използвате в съответствие със закона и т.н., или при условията на всички данъчни правила и разпоредби.

(в) законен интерес

Ние може да обработим Вашия имейл или парола, ако Вие извършвате покупка чрез Вашия акаунт, за да Ви идентифицираме или може да обработим Вашия мобилен номер, за да се свържем с Вас поради какъвто и да е проблем по време на електронно плащане или други проблеми при завършването на поръчката, или нашата трансакция като цяло, което обработване e във Ваша полза също, в случай че някой се опита да извърши измама например чрез използване на Вашите данни за плащане.

г) съгласие в случаи на данни, предоставени от Вас доброволно.  

 

Обслужване на клиенти преди продажба и след продажба, както и обработване, включително:

 

  • Комуникация от клиента чрез използване на средствата за комуникация на Компанията (договорни средства, имейл или кол център, или комуникация с мултимедия, напр.вайбъ или друга медия,напр. социална медия)
  • Комуникация от Компанията при искане на клиента чрез данните, предоставени от клиента.
  • Клиентската грижа като цяло е свързана с Компанията, електронния магазин,продукти, услуги, поръчване, акаунта на клиента или всички конкурси, проведени по всяко време, всякакви гаранции, които предоставя, социалните медии на компанията.
  • Оплаквания и разяснения
  • Упражняване на права
  • Управляване и оптимизиране на начина на използване и услугата за потребителя в електронния магазин

 

 

 

 

 

 

Обработването за тази цел включва

(a) абсолютно необходимите данни, които ни предоставяте, когато подавате Вашето искане, които са

  • идентификационни данни
  • данни за комуникация
  • пазарни

/ данни за трансакция

  • Информация която ни предоставяте, свързана с Вашата поръчка

(в) данни, които ние разработваме за Вас.

 

В случай че разговорът е записан, Вие ще бъдете уведомени предварително чрез съответно аудио съобщение

 

Законовата основа за обработване на Ваши лични данни е:

 

(a) спазване на законовото задължение на Компанията да осъществява пред/следпродажбно обслужване на клиенти, за да отговори на Вашите запитвания по отношение на упражняването на Вашите права.

(б) законовият интерес на компанията да отговори на Вашите запитвания чрез различни комуникационни канали, да оптимизира управлението и услугите за клиента, и да предоставя на нашите клиенти възможността за комуникират с компанията, и да адресират до нея всички свои въпроси по най-добрия възможен начин, основавайки се на техните нужди и винаги в полза на субекта и която грижа логично се очаква от субектите.

Всеки ползвател може да се откаже от това право по всяко време, като използва неговата/нейна лична информация за тази цел, като например за данните, пазени в съответното досие за покупки, като заяви това на служителите в отдела за обслужване на клиенти или по друг начин или като се свърже с Компанията по някои от начините поради която и да е от горните причини.

(в) изпълнение на договор, ако се свържете с нас специално за да зададете всякакви въпроси, свързани с Вашата поръчка

(г) съгласие на клиента да получава съобщения от Компанията за тази цел, когато клиентът иска Компанията да се свърже с него.

 

Реклами и маркетинг

  • Управление на абонаменти за листа с получатели на бюлетин на BSB.
  • Генериране на бюлетини като цяло и основани на тяхното поведение и предпочитания, както е регистрирано в механизма за бисквитките.
  • Изпращане на директни търговски съобщения по имейл, смс, вайбър или други начини, известия и т.н.
  • Провеждане на промоции, като например организиране на конкурси
  • Проучване на удовлетворението на клиентите от продуктите и услугите на BSB.

 

 

 

 

 

За целите на рекламиране и маркетинг, компанията може да обработва:

идентификационни данни

данни за комуникация

Данни за трансакция/покупки

Бисквитки,

 

и/или всяка комбинация от горните.

 

За тази цел нашата Компания ще обработва Вашия имейл и мобилен номер в зависимост от продуктите, които сте разгледали в нашия магазин или сте оставили във Вашата количка за пазаруване,

 

Законовата основа за обработване на Ваши лични данни е:

 

(a) законен интерес на Компанията да обработва клиентски данни, които са ни предоставени при покупка или друга трансакция по причина на директна търговска комуникация за съответни продукти или цели. По-специално ние можем също така да обработим Вашия имейл и мобилен номер, за да Ви изпращаме имейли, SMS/VIBER съобщения за новите продукти, новини, оферти и други промоционални услуги на BSB, в случай че Вие станете наш клиент като правите покупки от нашия магазин и при условие че не сте се противопоставили на получаването на такива търговски съобщения. В случаите, в които ние сме събрали Вашия имейл и/или Вашия мобилен номер в рамките на нашия законен интерес при популяризирането на наши продукти, ние може да използваме горните данни, за да оптимизираме Вашето преживяване в навигирането и да показваме реклами, които отговарят на Вашите предпочитания в социалните платформи.

 

Като част от Вашето участие в програмата за лоялност на BSB, ако сте приели условията на ползване и не сте се противопоставили на получаването на търговски съобщения, ние може да обработим Ваша лична информация (информация за контакт), да Ви изпращаме бюлетини за оферти, продукти или други дейности, свързани с BSB-За-Вас в съответствие с Вашите предпочитания. 

 

В случай че сте наш клиент и сте се съгласили с използването на бисквитки от нас, за да проследяваме Вашата активност в нашия магазин или това, което сте забравили във Вашата количка, или във Вашия списък с желания и любими неща, ние може да Ви изпратим имейл, за да Ви напомним за нещата, които сте разглеждали и оставили в количката.

 

В тези случаи Вие може да поискате да спрете да получавате такива съобщения (отказ) като натиснете бутона “отписване” в съответния имейл, чрез Вашия персонализиран акаунт или като се свържете с нас по друг начин. 

 

(б) съгласие, ако Вие доброволно ни предоставите Ваши данни, Вие ни оторизирате да Ви изпращаме нашите бюлетини по имейл, SMS, Viber и други начини, когато се съгласявате да получавате известия, приемайки /бисквитки за ремаркетинг и получавайки имейли/SMS/Viber съобщения за продукти, които сте разгледали по време на Вашето посещение в нашия магазин или които сте оставили във Вашата количка.

Нещо повече, веднъж след като сте приели бисквитките за ремаркетинг, ние ще се свържем с Вас, за да Ви напомним за продуктите, които сте разглеждали в магазина на BSB или сте оставили във Вашата количка. 

 

Бизнес анализи и подобрения за:

  • Безпрепятствено функциониране на електронния магазин
  • Технически постижения и сигурност на трансакциите
  • Оптимизиране на техническите системи
  • Технически въпроси
  • Проекто-доклади и запазване на данни

 

 

 

Информацията, която обработваме за тази цел е комбинация от информацията, която ни предоставяте (например данни за акаунт, данни, които ние получаваме чрез бисквитки и подобни технологии. 

 

Законовата основа за обработване на Ваши лични данни е:

 

(a) спазване на законово задължения за информационна сигурност и конфиденциалност

(б) законен интерес за сигурност на мрежата и за предотвратяване на измама и неоторизиран достъп до данни, за нашия бизнес последователност, развиване на нашите системи и партньори, развитие на нашия бизнес и управление и оптимизиране на нашите технически системи, нашите търговски процеси, операции, които засягат правата и свободите на субекти, когато те логично очакват, че това обработване може да бъде изпълнено с тази цел.

Вие имате право да се противопоставите на горното обработване във всеки отделен случай. Все пак трябва да се отбележи, че компанията има право да покаже надхвърляне на правомощия и законни основания за обработването, което надминава интересите, правата и свободите на субектите.

 

Статистически анализ за оценка и усъвършенстване на услугите и процедурите в електронния магазин, което включва:

  • Оценяване и усъвършенстване на бизнес процеси
  • По-добра реакция и управление на електронния магазин
  • Изследване и/или анализ за по-добро разбиране на нуждите на клиентите на електронния магазин
  • Изследване и оценяване, за да се подобрят съществуващите продукти и/или услуги и да се разработят нови
  • Оценка на създаването на нови програми, промоции и т.н.
  • Възприемане на нови търговски и бизнес модели, програми и колаборации.
  • Популяризиране на нашата Компания, нашите продукти и нашите услуги.
  • Разпространение и предлагане на пазара на нашите продукти в други страни.
  • Предлагане и маркетинг на нови продукти и услуги.
  • Рекламиране и популяризиране на нашата Компания.
  • Подобрение на Вашите преживявания
  • Предоставяне на съответно съдържание
  • Проучвания на качеството
  • Статистически анализи

 

Всички данни, които събираме в контекста на предишни цели на обработване (Трансакции, бисквитки, покупки, ефективност на Компанията и т.н.)

 

само като обобщени и статистически данни, предприемайки всички предпазни мерки, за да не разкриваме самоличността на субектите. Нещо повече, събраните данни от съответните бисквитки, които изпълняват това обработване, също ще се използват.

 

Законното основание за това обработване е

 

законовите интереси на Компанията

a) за бъдещото обработване на обобщени данни за целите на статистически анализ, за да усъвършенстваме своите продукти и услуги, предприемайки всички предпазни мерки за събиране и обработване на данни, което не идентифицира конкретен субект и не засяга правата и свободите на субектите на данни.

(б) за да предлагаме на пазара нашите продукти, да анализираме използваемостта и функционалността на електронния магазин ,да се уверим в удовлетвореността на нашите клиенти, да идентифицираме предпочитанията на нашите клиенти относно нашите продукти, да подобрим нашето бизнес представяне, да подобрим нашие партньорства, спазвайки винаги Вашите права, свободи и интереси, засягащи Ваши лични данни. 

 

 

 

 

 

 

  1. КОЙ се УВЕДОМЯВА за Вашите лични данни и ЗАЩО

 

В контекста на действието на нашия електронен магазин, изпълнението на наши договорни задължения и Вашето най-добро обслужване, нашата Компания си запазва правото да си сътрудничи с трети страни, доставчици на услуги, които ни предоставят помощ и достъп само до Вашите данни, които са ни абсолютно необходими (напр. за да Ви регистрираме в електронния магазин и да управляваме Вашия акаунт, за изпълнение на договора между нас, и за да Ви предоставим всяка наша услуга като цяло, за функционалното и АйТи действие на нашия Уеб сайт  www.bsbfashion.com, за оптимизиране на нашите продукти и услуги и т.н.). Тези трети страни, доставчици на услуги, са договорно обвързани с нас да не използват Вашата информация по никакъв друг начин, освен да ни помагат да Ви предоставим продуктите и услугите, за които сте дали съгласие.

 

По-специално, нашата Компания си сътрудничи:

(a) С трета компания, която ще извършва обработването от името на нашата компания и ще поддържа и управлява нашия електронен магазин.

(б) С компания на трето лице, която ще изпълнява обработването от името на нашата Компания и която компания е разработила, поддържа и управлява платформата на програмата BSB-За-Вас.

(в) С кол.център на трета компания, действаща от името на нашата Компания за услуги на клиента, която ще поема Вашите поръчки по телефона и ще управлява нашите комуникации по причини, вързани с Вашата дейност в нашия електронен магазин. 

(г) С куриерски служби на трети страни, които ще изпълняват обработване от името на нашата Компания и ще управляват и обработват изпращането на Вашите поръчки и ще събират пари от наше име, в случай че Вие плащате в брой при доставка. Също така те ще извършват получаване и доставка до Вас на продукти, които Вие връщате поради отказ или връщане на стоки.

(д) С компании за имейл маркетинг на трети страни,действащи от наше име и за наша сметка, за да Ви изпращаме нашите бюлетини.

(е) С компании за рекламиране и маркетинг

(ж) С компании за анализ на данни

(з) С компании за проучвания

(и) Колекторски организации и организации за разкриване и предотвратяване на измами.

(й) Компании, доставящи и поддържащи информационни системи,

Ние си запазваме правото да разкриваме Ваши лични данни на трета страна, която си запазваме правото да изберем, за прехвърляне на целия или част от нашия бизнес. В допълнение, в случай на сливане или изкупуване, или друга промяна на нашия бизнес, нови собственици, акционери, управители и т.н., ние имаме право да използваме Ваши лични данни по същия начин, както е заявено в тази декларация за поверителност.

Вашите запазени данни могат да бъдат съобщени на компетентните съдебни, полицейски и други административни власти по тяхно искане и в съответствие с приложимите закони. Нещо повече, в случай на законова разпоредба, поръчка на услуга или формален предварителен преглед, Компанията има право да предостави релевантната информация на разположение на съответната служба.

 

  1. ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ВАШИ ЛИЧНИ ДАННИ КЪМ ТРЕТИ ДЪРЖАВИ

 

Като цяло Компанията поддържа Вашите лични данни в рамките на Европейската икономическа област. В случай че данните трябва да се прехвърлят в трети страни извън Европейската икономическа общност, за които няма решение на Европейската комисия или до трети организации, ще се предприемат всички съответни предпазни мерки, предвидени в законодателството за защита на данни относно прехвърлянето в трети страни и съответната информация ще бъде публикувана на Уеб сайта на компанията  www.bsbfashion.com

 

Какво се случва, ако не ни предоставите личните данни, които ние искаме от Вас или ако поискате от нас да спрем обработването на Ваши лични данни.

За да се регистрирате или да продължите да се възползвате от привилегиите на BSB-За-Вас, ние трябва да имаме поне Вашия мобилен номер, Вашето пълно име и дата на раждане. Все пак, ако доброволно ни предоставите повече лични данни, ние ще можем да Ви предоставим по-усъвършенствани услуги и да Ви служим по-добре. Както е отбелязано по-горе, за Вашето участие в програмата за лоялност, ние събираме информация за Вашите трансакции с нас.

Ако Вие поискате да спрем да обработваме Ваши лични данни, тогава няма да бъдем в състояние да Ви предоставяме облагите на BSB-За-Вас.

 

Автоматизирано взимане на решения за индивидуално профилиране

Ние използваме софтуер, за да проследяваме Вашето потребителско поведение, ако сте регистрирани като член на програмата за лоялност на BSB, когато навигирате в нашия онлайн магазин или за покупки, които правите в магазини на веригата ни. Тази технология ни помага да създадем Ваш профил, основан на предпочитанията на наши продукти. Вашият клиентски профил ни помага да Ви изпращаме оферти, насочени към Вас и подаръци в съответствие с Ваши предишни трансакции. Ако не сте съгласни с характеристиките на Вашия профил, Вие можете винаги да упражните своите права и да се противопоставите или да ограничите автоматизираното обработване (За повече информация, вижте по-долу).

Законовата база, на която се основаваме, за да правим автоматизирани индивидуални решения, включително профилиране, са законните интереси на компанията като се има предвид дали Вашите фундаментални права и свободи са нарушени от такова обработване. За повече информация относно законните основания за обработване, вижте по-горе.

 

 

  1.  

 

  1. БЕЗОПАСНОСТ на Вашите лични данни

 

Ние прилагаме адекватни технически и организационни мерки за защита на личната информация, която пазим от неоторизирано разкриване, ползване, преобразуване или унищожаване. Където е подходящо, ние използваме криптиране и други технологии, които могат да ни помогнат да запазим информацията, която ни предоставяте. Ние също така изискваме от нашите доставчици на услуги да спазват строга поверителност и изискванията за защита на данни.

 

 

По-специално, данните, които предоставяте на Компанията, се обработват от специално оторизиран персонал на Компанията, който съответно е под наш контрол, само при искане от Ваша страна. За да извърши обработването, Компанията избира хора или трети страни със съответни професионални квалификации, които предоставят достатъчно гаранции в светлината на техническото познание и персонален интегритет, за да осигурят конфиденциалност. Компанията чрез своите договорни задължения и своите клонове ще предприеме всички необходими мерки за сигурност, за да защитава и гарантира конфиденциалността, поверителността и интегритета на личните данни. Във всеки случай тяхната сигурност в средата на платформата се дължи на причини извън нейната сфера на влияние, а така също и на причини, произтичащи от технически или други слабости на мрежата, които не се контролират от Компанията, или на форс мажор.

Вие не трябва да разкривате данни/кодове, които сте въвели, за да отворите Вашия акаунт, които са лични и непрехвърлими. Нашата Компания извършва редовни проверки на качеството и сигурността на системите и алгоритмите, които използва, за да коригира факторите, които водят до неточности на данните.

 

  1. ВРЕМЕ НА ЗАДЪРЖАНЕ на Вашите лични данни

Ние ще запазим Вашите лични данни, докато Вие продължавате да взаимодействате с нас (напр. Вие поддържате акаунт в BSB, Вие сте регистрирани да получавате търговски съобщения от нас, правите покупки от нашия онлайн магазин, свързвате се с нашите отдели за обслужване на клиента, участвате в конкурси и т.н.). По същото време ние ще пазим Вашите лични данни за елите на нашите законни интереси в случай на спор по отношение на договор за продажба, поддръжка на Вашия акаунт, нашата търговка политика или всяка друга трансакция между нас, за времевия период по време на който може да се случи обработване, в съответствие с приложимия закон. Вашите финансови данни може да се пазят от Компанията като част от нейните данъчни задължения. Ние може да пазим всякакви други данни, докато не поискате да ги изтрием, или онези данни, които поддържаме и обработваме като част от Вашето съгласие, докато Вие го оттеглите или докато не се противопоставите на тяхното обработване от нос, за което ние разчитаме на нашия законен интерес.

За да определим времето, през което ще задържаме Ваши лични данни, ние вземаме под внимание естеството на Вашите данни, тяхното количество, цел, сигурност и т.н. Вие имате право да искате от нас да изтрием Вашите данни. За да упражните Вашето право, посетете съответния раздел на тази Политика.

Ние си запазваме правото в някои ситуации да правим анонимни Вашите данни за проучване или статистически цели така че те повече да се не асоциират с идентифицируемо лице, поради тази причина си запазваме правото да използваме тази информация за неопределени период от време. Във всеки случай Вашите данни ще се съхраняват по сигурен начин.

 

 

 

Цел на обработването

Време на задържане

Регистрация на член /
Управлявайте Вашия акаунт

Докато Вашият членски акаунт бъде изтрит или докато Вие за последен път сте влизали в него. Ако се опитате да създадете акаунт, но не сте завършили процеса, данните, които сте предоставили, няма да се пазят.

Покупки -Получаване на поръчка, обработване на поръчка

Ако купувате продукти, ние ще запазим данни за Вашата трансакция дотогава, докато се нуждаем, за да завършим поръчката и да спазим законовите си задължения (например за данъчни и счетоводни цели). Ние ще обработваме Вашите данни за времето, необходимо за да обработваме поръчки за закупените продукти, включително всички възстановявания на суми, откази, жалби или претенции във връзка със закупуването на определен продукт или услуга.

 

При условие че Вие сте ни дали Вашето съгласие, докато не е оттеглено или до 2 години от последния път, когато съответно сте отворили бюлетин/SMS/VIBER, което от тях настъпи първо. Ако нашата директна маркетинг промоция се основава на законен интерес, обработването на Ваши данни с тази цел ще продължи, докато се противопоставите на получаването на такива съобщения или до последния път, когато съответно сте отворили бюлетин/SMS/VIBER, което от тях настъпи първо.

Обслужване на клиенти

Ако се свържете с отдела за обслужване на клиенти, ще бъде създадено съответно досие (включително данни за Вашето запитване и нашия отговор ) и то ще бъде поддържано, докато Вашето питане остане отворено и във всеки случай до 12 месеца. Временни файловете може да не са полезни, докато не се създадат постоянни файлове и ще бъдат само временно запазени.

Полезност и анализ на качеството

Ние ще обработим Ваши данни за времевия период, по време на който ще предприемем действие или специално проучване на качеството, или докато направим анонимни Вашите данни за навигиране.

 

Някои от данните за Вашия акаунт, обработвани за целите на статистически или друг анализ, ще бъдат обработвани до и след това ще бъдат изтрити.

 

Ако ние нямаме комуникация с Вас за дълъг период от време (тогава ще спрем да Ви изпращаме промоционални съобщения и ще изтрием историята на Вашите отговори. Това ще се случи например, ако Вие никога не щраквате върху нашите бюлетини, ако никога не влизате в дигиталната точка на контакт, или ако Вие никога не се свързвате с нас, или не извършвате покупки, или не се свързвате с отдела за обслужване на клиенти по време на този период от време. Причината е, че в тази случаи ние предполагаме, че Вие предпочитате да не получавате известия.

 

 

  1.  

По отношение на Вашите лични данни, които имаме и обработваме, Вие имате следните права:

  • да искате от нас да имате достъп до тях, за да потвърдим, че ние ги обработваме в съответствие със закона и/или Вашето искане и предпочитания,
  • да искате от нас да коригираме всички непълни или неточни данни, които пазим за Вас. Също така ние имаме право да искаме от Вас да актуализирате редовно Вашата информация.
  • да искате от нас да ги изтрием доколкото законът не ни задължава обратното.
  • да искате от нас да ограничим тяхното ползване при определени обстоятелства,
  • да се противопоставяте на тяхното ползване при определени обстоятелства,
  • да оттеглите Вашето съгласие по отношение на тяхното ползване,
  • Вие имате право на преносимост на даннипри определени обстоятелства,
  • да подадете оплакване до надзорния орган на държавата.
  • да не бъдете обвързани от решение, взето единствено на основата на автоматизирано обработване, включително профилиране, при определени обстоятелства.

 

Ние Ви предлагаме лесни начини за упражняване на тези права като например връзки “отписване” или чрез телефонна линия за помощ на клиента на 210 3002765 (телефонна линия за помощ на местна тарифа- понеделник до петък 09:00-21:00 часа и в събота 09:00-20:00 часа, с изключение на официални празници), чрез изпращане на имейл до [email protected], чрез изпращане на писмо до адреса: 10ти км от националния път Атина-Ламия 14342, Неа Филаделфия, Координатор по защита на лични данни.

Някои мобилни приложения, които предлагаме, също могат да Ви изпращат непоискани съобщения например за нови продукти или услуги. Вие може да деактивирате тази съобщения чрез настройките на Вашия телефон или приложение.

Чрез Вашия акаунт Вие можете да конфигурирате Вашите лични избори във връзка с нашето обработване на Вашите лични данни за нашата търговска комуникация с Вас, т.е. да покажете на коя медия желаете да Ви съобщаваме нашите новини и промоции, а така също и Вашите предпочитания във връзка с използването на бисквитки. 

За да упражните Вашите права във връзка с използването на бисквитки и други подобни технологии, можете да посетите [email protected] 

За Ваша информационна сигурност ние може да Ви помолим за определена информация относно Вашата идентификация. Вашето право се упражнява безплатно, обаче когато Вашето право се използва по оскърбителен начин, ние може да претендираме за заплащане на такса в съответствие с условията, определени от закона. Във всички случаи ние ще отговорим на Вашите запитвания в рамките на един месец от датата на получаване на запитването, освен в изключителни случаи, когато нашето време за отговор може да е по-дълго.

Научете повече:

Дясно

Описание

Достъп (a. 15.

Можете да поискате от нас да:

  • потвърдим, че ние обработваме Ваши лични данни.
  • да Ви предоставим достъп до всички данни, които нямате на Ваше разположение
  • да Ви предоставим друга информация за Вашите лични данни като например какви данни имаме ние, защо ги използваме, кого уведомяваме за тях, дали ги прехвърляме в чужбина и как ги защитаваме, колко дълго ги пазим, какви права имате, как можете да подаде оплакване, от къде събираме Вашите данни до степента, до която вече не ни е била предоставена информация по тази Политика.

корекция (a.16)

Можете да искате от нас за коригираме неточни лични данни.

Ние може да поискаме да потвърдим верността на данните преди да ги вкараме в нашата система.

Изтриване (a.17)

Можете да поискате от нас да изтрием Вашите лични данни:

  • когато те вече не ни трябват за целите, за които са били събрани или
  • когато се отпишете от електронния магазин (в който случай те ще се изтрият веднага), или
  • те са били незаконно обработени

Ние може да не се съобразим с Вашите искания за изтриване на Ваши лични данни, ако обработването на Вашите лични данни е необходимо:

  • за спазване на законово задължение
  • за изпълнение на друга законна цел или друго законно основание, или
  • за установяване, упражняване или защита на законни изисквания.

Ограничение (a. 18)

Може да поискате от нас за ограничим (т.e. да пазим, но да не използваме) Вашите лични данни, когато:

  • тяхната точност е била оспорвана (виж Коригиране) така че ние можем да потвърдим тяхната точност или
  • тяхното обработване и незаконно, но Вие не искате да ги изтриваме, или
  • вече не е необходимо за целите, за които те са били събрани, но ние все още имаме нужда да установим,упражним или защитим законови изисквания или има друга законова цел за обработването, или друго юридическо основание.

Преносимост (a. 20)

Когато обработването се основава на Вашето съгласие и се изпълнява от автоматизирани средства, Вие можете да ни помолите да Ви предоставим Вашите лични данни в структурирана форма, която е широко използвана в машинно четивна форма или можете да поискате да бъдат прехвърлени директно към друг администратор на лични данни. Все пак това право съгласно закона засяга само онези данни, предоставени от субекта и онези, придобити от администратора на лични данни на основата на данните, предоставени му от субекта на данни.

Противопоставяне (a.21)

Вие може да се противопоставите по всяко време на обработването на Ваши лични данни, което има за своя законна основа юридическите интереси на Компанията или изпълнението на задължение, изпълнено в обществен интерес.

Отказ

Имате право да оттеглите своето съгласие, когато това съгласие е придобито като причина за обработване. Оттеглянето ще засяга бъдещо обработване. Все пак това право не отрича законността на обработването на Ваши лични данни, основано на Вашето съгласие, докато то се оттегли.

Права във връзка с автоматизирано взимане на индивидуално решение, включително профилиране.

Имате право да не сте обект на решение, взето единствено на основата на автоматизирано обработване, включително профилиране, което произвежда юридически последици, които Ви засягат съществено по подобен начин.

Вашето право не се прилага, ако това решение е необходимо за сключването или изпълнението на договор между нас или се основава на Ваше изрично съгласие.

Надзорен орган

Имате право да подадете оплакване до Вашия местен надзорник относно обработването на Ваши лични данни. В Гърция надзорният орган за защита на данни е Гръцкият орган за защита на данни (www.dpa.gr).

Пощенски адрес: 1-3, Kifissias Avenue, PC 115 23, Athens

Кол център: +30 210 6475600

Факс: +30 210 6475628

Имейл: [email protected]

Самоличност

Ние напълно взимаме предвид конфиденциалността на всички документи, които съдържат лични данни и си запазваме правото да искаме от Вас доказателство за Вашата самоличност, ако имате претенция относно тези документи.

Разходи

Ние няма да Ви таксуваме за упражняването на Вашите права във връзка с Вашите лични данни, освен ако, както е предвидено в закона, Вашето искане за достъп да информация е неосновано или прекалено, така че тогава можем да Ви начислим разумна такса съгласно тези условия. Ще Ви уведомим за всяка промяна преди да изпълним Вашето искане.

Време за отговор

Нашата цел е да отговаряме на всички действителни запитвания в рамките на един (1) месец от получаване, освен ако те са много заплетени/сложни или имате множество запитвания, като тогава ще се стремим да отговорим в рамките на три месеца. Ще Ви уведомим, ако се нуждаем от повече от един (1) месец поради причините, споменати по-горе. Може да Ви помолим да ни кажете какво точно искате да получавате или какво точно е Вашето притеснение. Това ще ни помогне да реагираме по-бързо на Вашето искане.

Във всички случаи Вие трябва да заявите определени и верни факти и/или факти, за да бъдем в състояние да Ви отговорим, и/или да удовлетворим по коректен начин Вашето искане, иначе си запазваме правото да правим всякакви грешки, които са извън нашия контрол. В допълнение, нашата Компания може да отхвърли искания, които са необосновани или прекалени, или обидни, или неточни, или като цяло незаконни, при спазване на разпоредбите на закона.

 

Промени в Политиката за защита на личните данни

Ние може да правим промени в нашата Политика за поверителност, когато се налага. Тази политика беше актуализирана на 15/05/2019 г.

За да гарантираме, че Вие винаги сте наясно с начина, по който ние ще актуализираме нашата Политика така че тя да съдържа нови услуги или продукти и обработването на Вашите данни, свързани с тях, а така също и за промени в съществуващото обработване на Вашите лични данни. В допълнение, ние може да модифицираме тази промяна вследствие на промени в законовата и регулаторна рамка, за да спазим съответните изисквания. Вие се задължавате да посещавате нашия Уеб сайт за каквито и да е промени в това уведомление, които могат да се прилагат спрямо Вас. Във всеки случай, ако Вие продължавате да използвате нашия Уеб сайт и неговите услуги, и нашите услуги от електронния магазин след като са направени каквито и да е изменения, ще се счита, че приемате тези изменения. Ако не сте съгласни с условията на тази Политика, която може да бъде обект на изменение изцяло или частично, трябва да спрете да използвате нашите услуги, които Ви предоставяме.

Всякакви промени в тази Политика незабавно ще бъдат публикувани тук.

 

Политика за бисквитки на BSB

 

Настоящата Политика за бисквитки е неразделна част от Политиката за защита на личните данни и следователно от Общите условия на BSB и формира неразделна част.

Ние използваме бисквитки, за да Ви улесним да разглеждате нашия Уеб сайт, да разберете как да взаимодействате с нас и в някои случаи да можем да Ви показваме реклами, базирани на Вашите навици за навигиране. Прочетете тази Политика за бисквитки, за да разберете повече подробности за бисквитките, които ползваме, тяхната цел и друга информация, която би Ви била интересна.

1. Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се инсталират на Вашия компютър или на Вашето електронно устройство посредством браузъра, който ползвате, когато посещавате Уеб сайта на BSB. Бисквитките ни помагат да събираме информация, необходима да се прецени ефективността на Уеб сайта, да се усъвършенства и надстрои неговото съдържание, да се адаптира към търсенията и нуждите на потребителите и да се измери ефективността на представянето на BSB и показването в уеб сайтове на трети страни. Нито една бисквитка, използвана на Уеб сайта, не събира информация, която Ви идентифицира лично или идентифицира който и да е документ или файл на Вашия компютър. За да съберете и обработите Ваша лична информация, посетете нашата Политика за защита на личните данни

Данните, събрани от бисквитките, могат да включват типа на браузъра, който използвате, типа компютър, неговата операционна система, доставчици на онлайн услуги и друга подобна информация. В допълнение, компютърната система на Уеб сайта автоматично събира информация за местата, които посещавате, и за връзките към уеб сайтове на трети страни, които Вие може да посетите чрез нашия Уеб сайт.

Повече информация относно бисквитките и как да ги управлявате и да ги триете може да бъде открита на www.aboutcookies.org

2. Бисквитки

Следните категории бисквитки се използват от BSB:

Преходни и постоянни бисквитки

„Преходните“ бисквитки се съхраняват на Вашия компютър или на Вашето електронно устройство, когато посещавате Уеб сайта, и се изтриват, когато го напуснете. Постоянните бисквитки остават на Вашия компютър или на Вашето електронно устройство за по-дълъг период от време, докато Вие не ги изтриете. Пример за бисквитки, които са необходими за нас, за да осигуряваме услуги на Вас (бисквитки, които се използват за запаметяване на продукти, съхранявани във Вашата количка и които се пазят 7 дни ), или бисквитки, които записват Вашето поведение в Уеб сайта, като например Вашите избори, демографски данни, продукти, които разглеждате, и други данни, използвани за създаване на анонимен профил.

Бисквитки на трети страни

Трети страни, като Google Анализи, могат да инсталират бисквитките, които ние използваме. В случай че Вие влизате в уеб сайтове на трети страни или се свързвате към сайтове на социални мрежи (twitter, facebook, youtube) посредством Уеб сайта, Вие трябва да имате предвид, че тези уеб сайтове на трети страни или агенции могат да инсталират Бисквитки, когато щраквате върху съответната връзка. Тези бисквитки са извън нашия контрол и се управляват от политиките за бисквитки на всяка трета страна, която ги инсталира. Вие трябва да прочетете техните съответни политики на уеб сайтовете им, за да разберете как точно да подхождате към тях.

Основни бисквитки

„Основните“ бисквитки се съхраняват на Вашия компютър или на Вашето устройство, когато посещавате Уеб сайта, и се използват за гладко функциониране на Уеб сайта. Тяхното приемане гарантира оптимално онлайн преживяване на потребителя, докато сърфира, и поради това се препоръчва да ги приемете.

Бисквитки за представяне

Бисквитките за представяне се отнасят до бисквитки на трети страни (Google Анализи и Мениджър на маркери на Google) и тяхната цел е статистическият анализ на навигационните данни на потребителя, оптимизирането на начина, по който потребителите използват Уеб сайта и по-доброто оценяване на промоциите, които предлагаме. Тези бисквитки са извън нашия контрол и се управляват от политиките за бисквитки на всяка трета страна, която ги инсталира. Вие трябва да прочетете техните съответни политики на уеб сайтовете им, за да разберете как точно да подхождате към тях.

Маркетингови бисквитки

Маркетинговите бисквитки са бисквитки на трета страна (Google, Facebook, Contact Pigeon) и имат за цел да оптимизират нашите промоции, основани на предпочитанията на потребителите и изборите им, и оптимизира тяхното онлайн посещение и начин на използване на Уеб сайта. Основавайки се на горното, тъй като на нашия Уеб сайт няма реклами, нашите посетители могат да показват съответен промоционален материал на платформи на трети страни.

 

 

3     Цел на обработването на данни, събрани от бисквитки. 

Бисквитките са необходими за функционирането на нашия Уеб сайт. Главната цел на нашите бисквитки е да се подобри Вашия начин на използване на Уеб сайта, докато сърфирате. Например бисквитките ни помагат да запаметяваме Вашите предпочитания (език, държава и т.н.) по време на Вашата навигация и бъдещи посещения. Информацията, събирана от бисквитки, позволява освен другите неща, да се усъвършенства Уеб сайтът чрез оценяване на броя и видовете потребители, което приспособява Уеб сайта към индивидуалните интереси на потребителите, подобрява скоростта на търсене и т.н. В някои случаи, с Вашето предварително съгласие, ние може да използваме бисквитки, етикети или други подобни системи, за да добием информация, която ни позволява да Ви показваме реклами от нашия Уеб сайт или от уеб сайтове на трети страни, или по всякакви други начини, основани на анализа на Вашите навици за навигация.

 

4 Таблица с видове бисквитки

Таблицата по-долу изброява бисквитките, които използваме на нашия Уеб сайт, информацията, която те събират, тяхната цел и произход:

Име на бисквитка

Информация/Цел

Категория

Произход

Мениджър на маркери на Google

Тези бисквитки се използват, за да събират информация относно употребата на специфични етикети, които се прилагат на Уеб сайта за гладкото инкорпориране на функционален и промоционален материал.

Основни

Мениджър на маркери на Google

Бисквитки на Drupal DRUPAL_UID и SSESS3eae3f43a29404f537d241962eda2edc

Използването на тези основни бисквитки позволява идентификацията и идентификацията на ползватели, които са се включили в своя онлайн профил.

Основни

Drupal

Drupal.visitor.cookie_consentance

Използването на тези основни бисквитки ни позволява да потвърдим или не получаването на бисквитки, използвани от Уеб сайта.

Основни

Drupal

has_js

Използването на тези основни бисквитки ни позволява да потвърдим javascript функционалността на браузъра на потребителя.

Основни

Drupal

country_code

Използването на тези основни бисквитки ни позволява да идентифицираме избора на език на потребителя и държавата на свързване.

Основни

Drupal

category_grid_mode

Използването на тези основни бисквитки ни позволява да потвърдим избора на потребителя във връзка с предпочитанието при изреждането на продукти.

Основни

Drupal

Analytics - Track AddToCart

Тези бисквитки се използват, за да се анализира статистически поведението на потребителите, които са добавили продукт към тяхната количка за пазаруване. 

Представяне

Google Анализи – Universal Analytics

Инструмент за свързване на реализации

Тези бисквитки се използват за по-добро категоризиране и сортиране на реализациите в пазари.

Представяне

Google Анализи – Universal Analytics

Манипулатор на събития – Абониран потребител

Тези бисквитки се използват, за да се обхващат потребители, които са извършили определени действия в рамките на Уеб сайта.

Представяне

Google Анализи – Universal Analytics

AdWords Conversion Tracking

Тези бисквитки се използват, за да се проследява крайната точка на посещението на потребителите и да се потвърди дали те са направили покупка, за да се оптимизират рекламите на Google платформата.

Маркетинг

Маркетинг платформа Google

AdWords Conversion Tracking - New

Тези бисквитки се използват, за да се проследява крайната точка на посещението на потребителите и да се потвърди дали те са направили покупка, за да се оптимизират рекламите на Google платформата.

Маркетинг

Маркетинг платформа Google

AdWords Remarketing

Тези бисквитки се използват, за да се създадат и показват по-релевантно предпочитанията на потребителя на Google платформата, а така също да се подобри представянето на рекламната кампания.

Маркетинг

Маркетинг платформа Google

AdWords Remarketing - New

Тези бисквитки се използват, за да се създадат и показват по-релевантно предпочитанията на потребителя на Google платформата, а така също да се подобри представянето на рекламната кампания.

Маркетинг

Маркетинг платформа Google

ContactPigeon

Тези бисквитки се използват, за да се създават и оптимизират кампании чрез имейли и да се активизират уведомления.

Маркетинг

Contact Pigeon

Facebook Conversion Tracking

Тези бисквитки се използват, за да се проследява крайната точка на посещението на потребителите и да се потвърди дали те са направили покупка, за да се оптимизират рекламите на Google-платформата.

Маркетинг

Facebook

Facebook dynamic AddToCart

Тези бисквитки се използват, за да се проследява крайната точка на посещението на потребителите и да се потвърди дали те са добавили продукт към тяхната количка за пазаруване, за да се оптимизират рекламите, показвани на платформата Facebook.

Маркетинг

Facebook

Facebook dynamic AddToWishlist

Тези бисквитки се използват, за да се проследява крайната точка на посещението на потребителите и да се потвърди дали те са добавили продукт към техния списък с желания, за да се оптимизират показваните реклами на платформата Facebook.

Маркетинг

Facebook

Facebook Pixel ID 856822737688894

Тези бисквитки са необходими за функционирането на другите бисквитки.

Маркетинг

Facebook

Facebook Remarketing

Тези бисквитки се използват, за да се създадат и показват по-подходящи за потребителя реклами на Facebook платформата, а така също да се подобри представянето на рекламната кампания.

Маркетинг

Facebook

Facebook ViewContent

Тези бисквитки се използват, за да се проследява крайната точка на посещението на потребителите и да се потвърди дали те са видели конкретна категория или продуктови страници, за да се оптимизират показваните реклами на платформата Facebook.

Маркетинг

Facebook

 

5. Как да управляваме и да трием бисквитки

Повечето менюта на браузъри предоставят опции за това как да управляваме бисквитките. Тези опции варират в зависимост от браузъра. В зависимост от опциите, предлагани от Вашия браузър, Вие можете да позволите бисквитки да бъдат инсталирани, да деактивирате/изтриете съществуващи такива или да получавате уведомления винаги, когато получите бисквитки. Инструкции относно това как да управлявате и изтривате бисквитки обикновено се предоставят в менютата "Help", "Tools" или "Edit" на Вашия браузър. Също така можете да намерите по-подробни указания на www.youronlinechoices.com/gr, където се показва как да проверяваме и трием бисквитки на повечето браузъри.

Имайте предвид, че ако Вие отхвърлите или деактивирате бисквитките на нашия Уеб сайт, функционалността на нашите уеб страници може да бъде отчасти засегната. Също така деактивирането на бисквитка или категория бисквитки не изтрива бисквитката от браузъра. Това трябва да се направи от Вас, като промените вътрешните характеристики на Вашия браузър.

Ако предпочитате да избегнете ползването на бисквитки на тази страница, при условието на горните ограничения, Вие трябва първо да деактивирате използването на бисквитки на Вашия браузър и след това да изтриете бисквитките, съхранявани във Вашия браузър, които са свързани с този Уеб сайт.  Вие може да използвате тази особеност, за да избегнете използването на бисквитки по всяко време.  Също така Вие може да управлявате Вашите предпочитания за бисквитки чрез Вашия личен акаунт.

 

6. Промени при използването на бисквитки от нас

Ние можем периодично да променяме Политиката за бисквитки изцяло или частично, по наша преценка. Всички такива изменения ще се прилагат веднага щом изменената Политика се публикува на Уеб сайта. По същото време ще има и уведомление, публикувано на нашата заглавна страница, за да бъдете уведомени за промяната. Във всеки случай, ако Вие продължавате да използвате нашия Уеб сайт и неговите услуги и нашите услуги от електронния магазин, след като са направени всякакви такива изменения, ще се счита, че приемате тези изменения. Ако не сте съгласни с условията на тази Политика, която може да бъде обект на изменение изцяло или частично, трябва да спрете да използвате Уеб сайта и нашите услуги, предоставяни чрез него.

Всякакви промени в тази Политика незабавно ще бъдат публикувани тук.

7. Съобщение

Ако имате въпроси относно тази Политика, се свържете с нас на [email protected]